Dengar sni!!

Pages

*Kawan-kawan saya*

Thursday, April 3, 2014

BIASALAHHH...ADAT BERKAWAN =)

Aku sayang kawan2 aku..tp aku xreti nk menzahirkan semua tu..sbb aq ni mcm kasar, xreti nk lovey dovey, kasau je memanjang..org Melaka kan..yg bole aq buat dgn cara caring ngan diorg, ngendeng2, bising2, sengih2 or yg seangkatan dgnnye.. seyesss aku bole jd org pling sensitive kat dunia ni..seriyes..xkena satu je, mula la aku hangin je..aku tak suka macam ni..bole ke klau aq jd orang tanpa perasaan..aku tak tau nape bole sensitive sangat.. aq bet yg diorg x amik kisah pon bende remeh cmni..tp aq rse dlu aq xde la nk emo bagai..dan aq rase bagi diorg, aku xperlu nak emo bagai..hmm nth la wei..diorg tahu time aq hangin or marah sbb time tu aq xkn brckp or pndg diorg or ckp mcm xnk brckp..that’s me..time solat, aq mmg mngis sbb perangai aq cmni..kenapalah aq xley terima je ape yg diorg buat..pdhl diorg da cukup baik da utk aq..jd kawan aq, teman aq, tolong aq, n mcm2 r..klau diorg xde, aq xjamin aq bole survive sensorg..huhu..sory lah aq tulis ni sbb nk releasekan ape yg trbuku je..sbb aq xreti nk ckp kt diorg..klau korg yakni kwn2 aq bace, korg faham kan?.. lgpon msti korg penah dgr or tebace yg klau sesorg tu happy go lucky or trsangatlah happy, asik ketawa je, tp dia adlh seorg yg mudah menangis..hhaha..yup, seseorg yg mudah ketawa itu adalah sesorg yg mudah menangis… #believeme #thatsme even baru dgr kwn tu nk pindah je, aq da sebak da..hhaha tu kenangan mse kt mersing r..sedey weyh bila kwn nk tinggalkan kiteee..huu


So, biasalah kan, adat berkawan.. merajuk, gaduh, gelak ketawa itu pasti ada sebagai asam garam kehidupan.. yg penting kita kawan till jannah..annyeong!

2 comments:

ul ak said...

terima kasih infonya.......
mantap...

ul ak said...

terima kasih infonya.......
mantap...