Dengar sni!!

Pages

*Kawan-kawan saya*

Sunday, December 11, 2011

Senyum^^

patah hati~
kenapa ek..terlalu brharap ke..
hmm..skrg da rse tak selesa kt dye dah..
nasib baik la aq tak ckp bukan2 kat dye..
klau tak, malu sangat laa..

sekarang ni, da layan lagu2 yg berentak sedih je..
hahaha
punyalah nak bagi hati rilex..
me dengar lagu Mariah Carey My All, 
Ne-Yo One in a million,
6ixth Sense Tanpa, lagu Apit, dan macam2 lagi la..
rase macam pasni tak nak cakap ngan dye lagi..huhuhu
sebab nnti klau teringt or bace msg2 dia, teringat yg dye da ade someone...
tak ley la nak kacau lebih2 an..
wlaupown sbg kawan je..
if aq tak tahu dye ad someone, maybe perangai still macam dulu..
huhu
nak buat camne..tuhan nak tunjukkan..
so pasni ko jangan la nak berharap sangat ye IKA NURATIKAH!!! 

denar lagu Irwansyah Camelia la pulak...sadisssss T.T

okbye~

2 comments:

kusiberjalan said...

tak mengapa kite berharap, tak salah ika sape tau ade rezeki kan? at leat kite suke orang tu tak der lah obvious sgt cm ader orang tu ehhehehe! belom merangkak dah pecut 1800 km... hehehhe! *minggu ni terse keji betol lah.. ahahah

Ika Nuratikah said...

hahaha...xpe.kita just share utk kurgkn beban kn?? hehe..xde la rase brt sgt bahu memikul...=)