Dengar sni!!

Pages

*Kawan-kawan saya*

Sunday, February 17, 2013

Entry sebelum job training ^^

Salam..hi semua!!
Today aku nak buat entry pendekkkkk jeee...hopefully la kan..^^
hari ni da 17hb Feb..esoknya, 18hb Feb, aku start job training at FRIM Kepong under Cube Global..
wish me luck k! TQ!! =))

haa...ni nak bagitahu nih, aku training 6 bulan je, tapi beg banyak kalah 6tahun..*erkk
hahah ayah aku cakap, "banyak nye beg...ni nak g pindah terus kat sane ke?" hahaha...
banyak ke? aku rase cam ok la ni..tak banyak, tak sikit...hehe.. 

spongebob tu kena ada untuk teman aku tido..=))
 Hmm ape lagi nak cakap ek...sebelum nih aku banyak je benda nak crita..tapi sekarang lupa dahhh... =,=!!

haa..nanti mse training, aku da tak dapat nak online sangat dah..sebab takde internet...berukband aku da terminate last year..hope ade wifi la sane..bole aku update pasal kerja-kerja aku kat sane..hehe
nak citer penat tak penat dok mapping hutan nuh..kawan ngan nyamuk bagai..^^ walaupun aku lagi suka kawan ngan haiwan, aku akan cuba kenal tumbuhan dengan lebih rapat lagi..cewahhh

se lagi, behavior haiwan kita tak boleh kawal sangat, takpe..tapi behavior manusia ni yang aku takut..sebab kita tak ley nak kawal sesuka hati..t orang cakap ape pulekkk...i malas nak gadoh2 nih..just let it go and go with the flow..huhu..^^

ok lah..malas nak citer panjang lagi..nanti korang bosan pulak..hehe..semoga kita bertemu lagi di alam maya ni..ade mase nanti aku update ye!! bye..=))

~stay cool and stay cute~

3 comments:

✿MisS NadRAH♥ said...

hehe.biasalah pompuan..barang memang kena lengkap.btw..good luck =)
jgn lupa update taw..

zey said...

placement kat FRIM tu rmai budak GEMS, ok la tu..

anyway best of luck yhaww! :D

luvpinkja said...

all the best ye untuk part 2. doakan nana yang takde placement sampai sekarangg. tsk.tsk.