Dengar sni!!

Pages

*Kawan-kawan saya*

Wednesday, February 13, 2013

SMM07C Open office~ part 1

21-23 Januari 2013..
Para CEO telah bersepakat untuk menjalankan satu aktiviti 'open office' di SMM07C. Salah satu objektifnya adalah supaya kami dapat berkenalan dan mengeratkan silaturahim sesama Gemmies. Ia juga dapat memupuk semangat berpasukan dan kerjasama antara kami di dalam company sendiri dan dapat mengurangkan sikap bersaing sesama company. Ini kerana our Mayor, Tn.Hj Ibrahim melihat ketujuh-tujuh company kurang bekerjasama dan suka bersaing bagi memperolehi stock market terbaik.

21 Januari 2013, Topaz Ace Corporation dan Ruby's Event & Cons. menjadi tuan rumah bagi 'open office' dan kami mengalu-alukan kedatangan company-company lain ke office kami. Melalui aktiviti ini, kami merasakan hubungan kami sangat erat dan tiada lagi persaingan..huhu..Kalau nak tulis banyak-banyak, takut orang tak faham lak..so, aku letak gambar and korang tengok la betapa akrabnya kami!! hehe

penyambut tetamu TOPAZ ace corp..haha actually semua dak Topaz penyambut tetamu..haha =))
hidangan yang tak seberapa..alhamdulillah mereka suka..hihi
tayangan klip video bagi tetamu yang datang..
tetamu pertama:: Sapphire!! yeahhh
seronok jumpa mereka..hubungan yang rapat dieratkan lagi..=)
kawan-kawan di Sapphire Resources Bhd.
Ceo of Sapphire; En. Rizal, terimalah sumbangan dari Topaz Ace..=))
next, our guest is Emerald Management Center's staff.
tudiaaa awek2 Emerald

peace!!

CEO of Emerald..nama manja, En. Te..=)

Our guest of honor, En.Sazlie from SMT..heee
Tetamu ketiga, staff dari D’Diamond Golden Services, office diorang paling jauh ngan kami.

agak meriah ye disitu sebab kami selalu berjumpa dalam sukan!! yeahhh

eh eh..senyum2 tu nape? usha orang ae..hahah

sila makan jangan segan..sambil dengar ayat2 ceo kitorang..

alang-alang En.Sazlie datang, tolong beri penghargaan kepada CEO Diamond, En.Akmal

lastly, gambar kenangan Topaz & Diamond..=))
next is our Creative Aquamarine Bhd staff.. ^^

sesi bersalaman dengan tuan rumah
buat ape tu?? kepak-kepak cam ayam je?...

ohhh...berchicken dance rupanyaa..huhu..meriah beb
Penghargaan kepada Aquamarine, and CEO, Mr. Ben..


and also gambar kenangan Aquamarine bersama Topaz..=))
and our very last guest, jiran terdekat, Ruby's Event & Cons.

sedang khusyuk mendengar kata-kata aluan dari our CEO

to Rubians, lead by CEO; Cik Dya, terima kasih sudi datang ke company Topaz..

last but not least, gambar kenangan kami bersama..=))

Ok, since gambar-gambar tersangat lah banyak, aku tak dapat nak post semua..ni baru hari pertama, belum lagi hari kedua dan ketiga...so, tungguuuuuu kemunculan part 2 oke?!
Semoga berjumpa lagi!! bye salam =))

~stay cool n stay cute~

5 comments:

perindu_خلافة said...

nice.. ^_^
tapi sayang Pearl x dapat hadir masa ni kan~ huhu

apa pun terima kasih kat Topazian atas layanan terbaik untuk kami,

✿MisS NadRAH♥ said...

yeah..ni antara event yg best kat GEMS..kan..kan..=)

Ika Nuratikah said...

rizQzaini:: tq..haah Pearl je xdpt dtg..xpe jnji kita dpt dtg company dia..=))

miss nadrah:: hee btol2...best dapat kenal korang sume..=D

zey said...

kalau tak buat company visit camni, xkenal lah company lain kan...



p/s: tgk gmbar byk muka sendiri rasa mcm perasan pulak. harharhar! XD

Masyita Atiqah said...

hola.. gemmies here! ;)